Wandeltraining 

 

Ik ben vanuit mijn interesse in bewegen en hardlopen in het bijzonder ook gediplomeerd wandeltrainer niveau 3 en gecertificeerd trainer Fitstap.  Fitstap is een programma van de KWBN en de HAN ( Hogeschool Arnhem Nijmegen) en richt zich op de volgende 3 pijlers:

  1. cognitieve fitness
  2. voeding
  3. Sportief Wandelen

Het programma duurt 12 weken en bestaat uit 1 groepsbijeenkomst van ongeveer anderhalf uur welke bestaat uit 1 uur bewegen en half uur nabespreking en 2 individuele wandelingen per week. De deelnemer krijgt toegang tot een app waarin de vorderingen kunnen worden bijgehouden en hierin staan ook de uit te voeren  opdrachten per week. 

 

Naast bovengenoemde punten staat uiteraard het plezier in het bewegen bovenaan! 

 

WIl je meer informatie over het Fitstap programma? Stuur me dan gerust een mailbericht of kijk op Fitstap.

 

Ik werk hierin samen met Eindhoven Atletiek en mag gebruik maken van de kleedruimtes, materialen, kantine en uiteraard indien gewenst de atletiekbaan voor het Fitstap programma.

 

Vanzelfsprekend is er ook een Fitstap nieuwsbrief. Hier kun je je inschrijven!

 

Aanmelden kan via via dit inschrijfformulier

 

Wandelgroep

 

Naast het Fitstap programma begeleid ik iedere woensdagochtend een Sportief Wandelen groep. Hierin leer ik de deelnemers de techniek van Sportief wandelen en werken we aan spierkracht en conditie. Naast de inspanning staat uiteraard het plezier in bewegen voorop!

De groep vertrekt elke woensdagochtend om 09:30 en verzamelt bij Scouting Oud Best aan de Boslaan Zuid 11 in Best. 

Lijkt het jou leuk om een keer vrijblijvend te komen kijken dan ben je uiteraard van harte welkom! Je kunt je aanmelden via mijn aanmeldformulier.